... ... І ти прийшла Усе потрапилось зненацька Злетіли мрії в висоту Прилетів погляд по-омацки Шукати кращого виду І споконвічно й терміново Я пробудився в почутті І подививсь, і чорноброво Призупинився у вікні І не минуло пів години І стало ясно що тепер Пора змінитись у людину Дійти до себе попри все З кіно скінчити у кімнаті Чаю поставити на ґаз Рожеві мрії причесати Не перший це останній раз Й рожеві мрії зупинити І не вимовити уста І вже я є, стрункий умитий І вже я є ...і Ти прийшла 2000.03.06 П Онишканич ...
|