... Мистецтво Білий світ, ясний світ Кругом барви мерехтячі До своїх привик я ніг І до рук привик незрячих Я привик до чорних бров Й до зелених мрій весняних До мандрівок у незнане Що прямують у любов Я навчивсь як цілувати Й в синє небо споглядать Научивсь як віддихати Й як долоні доторкать А здавалось все природне В ґенах все до нас прийшло Нічим ці пісні народні Що ввійшли у нашу кров А здавалось все за ґратіс Лиш кусати і жувать З всіх мистецтв котрі я бачив Я б життя хотів пізнать 1996.01.19 П Онишканич ...
|