... Модерно Модерна техніка усюди Модерні стали мої зуби І усміхаюся модерно До Тебе, дівчино одна І груді теплії, жіночі Кожно"ї мені сняться ночі У авангарді я прогрeсу В штанятах поступу щодня Новітнє небо наді мнoю Говорять синього покрою І зорі світяться рум"яні Як електричні ліхтарі Й спішить шосе у світ широкий Стрункі в"ядукти і високі І повний ко"нфорт у машині Щоб тільки де було іти Кружать орбіти над землею Цигарки паляться в готелю Нога на нозі є оперта А на підлозі рядить секс А ти подальше не приходиш І час чоло мені холодить Усюди ,кажуть, революція А в почуттях реґрес 1995.12.04 П Онишканич ...
|