... Одна перерва На вільні дні я проміняв любов І без обов"язків мріяти я можу Й крізь безпроблемне чистеє вікно На золотисту споглядати рожу Безцільно йду я стежкою життя Спокійний крок продовжую ногами Мовляв: не буду грати гру буття Блакитні мрії кращі за вікнами Мовляв: за чим входити в ешелон Котрий стоїть на рейках еволюції Невже погані фільми у кіно А образи гарніші у екскурсії ? Невже це і конечно продовжать Незнану подорож, спокій для сумління ? Стільки обов"язків ...а я хотів узять Одну перерву в дорозі до спасіння 1996.02.24 П Онишканич ...
|