... ...і до самої смерті Багато мудрих слів в мій мозок увійшло Я ними просякнув, я чемно в них вслуха'вся Теорії звучні квіти - мальоване вікно Неначе дід мороз малюнків я набрався Наслухався понять, пояснень, вказівок Про зорі я дізнавсь, про ніч і про години І знаю: о дев"ятій підемо у кіно І по круглій планеті крочитиме людина У сунміви угряз я, немов човен в багно В історію попав і в атомні реакції І добре було б знати чи любиш Ти, й за що А як вже любиш Ти, то чи це не абстракція Бо у теорії то мудрий з мене муж І довго б мені жити, і пізно було б вмерти І одного я певен - поняття не пійму На ділі, в теорії, і до самої смерті 1996.02.14 П Онишканич ...
|