... Незясовано ... все зявилося останньо Почалося на планеті Необмежене кохання Простяхнулося у степі Й чистий вітер наче мрія Доторкнувся до долоні І найменшої пришини Не найшли, і до сьогодні Не зясовано длячого Починаються привіти Чому розум босоногий Заблудив у раннім квіті, І чому нa перестанку Зупинилося чекання І чекало - й хто ж го знає Вперше це... чи уостаннє ? 2001.02.01. П Онишканич ...
|