... Мов на завше Говорять в нас що вечорами І може навіть споконвічно Злітають зорі за вікнами В безмежний простір, безкритично А зараз потім, після ночі Розпростягається бажання Встає надія неохочо Перекидається кохання І почуття що на цім світі Усе буде немов на тому Що буде можна добрі жити І повернутися до дому І що не бракне нам ніколи Ані здоров"я ані щастя Мовляв усе буде чудово На цьому світі - мов на завше 2002.02.14 П Онишканич ...
|