... Без причини Світ, без найменшої причини Без ні одного первісного плану Ніхто не думав, навіть пів години Ніхто навіть у очі не поглянув Не було часу і не було завтра Без натяків, без жодної сугестії Немов припадок, по дорзі стався Правдоподібність, сумнів, перехрестя Й без ні одної названої титли Не задля щастя, не задля любові І не тому, мовляв, щоб краще жити Краще від себе жити - неспроможність ! А просто так, звичайно, сам для себе Без розуму, без прав і без законів І безсумнівно вдався він до мене І аж ніяк не спішиться до дому 1997.03.30 П Онишканич ...
|