... Двері сподівання Весна і двері сподівання Блакитні очі в світ пробились У день осіннього вмирання Гаряча кров підшкірні жили І білий сніг що впав на мозок А я зимую в своїй шкірі Й не замерзаю наче води Й не відрікаюся у вірі Не відрікаюсь, і на сонце Чекати буду доки треба І у вовняних рукавичках Я дочекаюся на небо Бо не кінчається бажання Блакитні очі в світ пробились Не умира моє кохання Не замерзають мої жили 1996 П Онишканич ...
|