... Чорнозем Як чорнозем сочисте небо У мозгу степи і у серці Дерев благословенне листя Крізь зеленіє - щоб не вмерти Рішило жити - існувати І від початку у надії Знову у тінь ховати вії Знову до сонця усміхатись Творець забезпеча майбутнє Птахи сотворені для гнізд Й нічо це що кругом присутність Захоплена в собі мовчить Нічо сьогодність, що мрійлива Нічо майбутність непроста Я буду жити доки жила Буде єдина й незрадлива Вільність - батькі"вщина моя 1988 П Онишканич ...
|