... Божий син Прийде такий ранок Прийде така ніч У безмежнім полі Вітер пролетить Пуститься дорога У далеку путь Розіб"ються мрії О безмежну суть Прийде такий ранок Що не старчить сил Кину погляд у минуле Наче в божевіль І не скажу ані слова Ані нічичирк Піду наче у майбутнє Піший божий син 08.20.2010 П Онишканич ...
|