... Роль Граю роль найтруднішу у тій п"єсі я актор і глядач я сумнів і жест, критик а сюжет це пошук режисера Двері закриті, куртина піднесена Любов зі мною сам на сам Проходжується під руку взявши Сумнів - від стелі аж до п"ят Радість - від дзеркала до вікна Обмежена надія у стінах І вікно з краєвидом 1989 П Онишканич ...
|