... Поцейбік Час простягнувся на дере"вах Мовляв - змучи"вся і заспав Зелені очі біля неба Любов вичікують за дня Зелені очі чорнобриві Підносять вії до небес Бо може вдасться й на калину З дощем ще й щастя упаде Бо може трапиться й по ночі З росою упаде любов Небесна радість синьоока Пройде кам"яним хідником Небесна радість, босе диво Що на землі лиш зрозуміть Пройде - і я буду щасливий І ще до цього поцейбік 1996.09.09 П Онишканич ...
|