... Не пора Нові думки - дороги щастя Наручча мрій у рукавиці Крута примана, наче птиця І теплий шаль - любов найкраща Й мій дух, невидний недоторкий Хорошо одягнувся нині Й в осінню пору, по коліна, Ввійшов у шкіряній захортці І крочить рівними ногами Суть видопту"ючи в ансфальті І поруч авт, що з водія"ми Прямує наче олігарха Червоне світло для прохожих Пальто стоїть а час блукає Як зимно - одягнутись годі Простуда мрії убиває Як зимно, душу свою теплу Тримати треба у долонях Щоб дикий вітер, недотепний Не вкрав її ще й на червоних Не вкрав її як жовте листя Що до землі прийшло кмітливе Ще не пора, ще не годиться Ще мої мрії не скінчились 1995.11.09 П Онишканич ...
|