... Інакшої не знаю Шумлять мої мальовані вірші На білих листках тихого паперу У них є мої очі голубі На їх долонях я кладу вечерю Світ на землі в чорнило увійшов Тендітна мрія вбралася у риму А я пишу - на картці про любов Й запрошую сам космос на гостину Нехай зайде, хай сяде він за стіл Нехай відкриє мерехтячі вії Нехай про щастя скаже він мені Я розкажу йому свої надії, Хай відсапе, запалить цигарет, А як потрібно дам йому і люльку У хаті нехай трохі відпічне І чоботи хай висушить в дарунку, Бо в мене звичай прихожих пригощать І то без огляду з якого вони краю Бо в мене звичай з гістьми порозмовлять Така традиція - інакошої не знаю 1996.02.15 П Онишканич ...
|