... Зміна Сніг на весь світ тихенько впав сьогодні Це мирна зміна приземних прав усіх І я тепер в безпечнім навпросонні Дивлюсь спокійно не свіжість почуттів Біліє сніг на пальцях мого мозгу Біліє вільність закритого вчора Інакше світ кохатися спроможний Як хоч на мить минуле подола Любов тепер промінням не палає Вона як стежка радісно скрипить Що на снізi від чоботів шовкових Добрих знайомих до особистих ніг Й в Твоїх очах притульних і зелених Біліє сніг і тихо мерехтить Тож покохаймось знову і шалено Без обережних вчорашніх почуттів 1994.12 П Онишканич ...
|