... У незнане Пливуть літа у далечінь Летять лелеки у майбутність Думки гарячії мої Твою вичікують присутність Полинув місяць до небес Замерехтіли тихі зорі І залишиось весняне Одне кохання непрозоре І залишилось забуття І не сховатися в долоні Твої руки, Твої уста Й мої надії у полоні Палає вечір у степу Мандрує ранок полум"яний Порозходились без сліду Усі дороги у незнане 1998.03.08 П Онишканич ...
|