... Прийдеш Ти Значить нема уже любові А погляд твій - це тільки гра На небі зорі зовсім несвідомі Вже не танцюють гопака Нема вже крил, хоч є куди літати Нема пісень, хоч є куди співать І треба знову небо відслоняти І у долоні сонця набирать В краплі надій чекати до весни І на дорозі чекати на спасіння Бо прийде час й до мене прийдеш Ти Неначе тінь, як пора пообідня 1996/7 П Онишканич ...
|