Поетична сторінка присвячена прозі та поезії Марини Радчук.
Мене
звати Марина, мені 17 років,проживаю на території Житомирської області.
Вірші пишу з дитинства, але не можу сказати, що це моє захоплення.
Скажи мені, чого боїшся? За чим ти плачеш уночі? Чого тобі так сумно в ліжку? Кого ти бачиш в темноті? Чому ти хочеш так страждати? Кому потрібен цей твій біль? Він вже не прийде, щоб обняти.
В повторенні готує час прийти до тебе і також чекати сутністю щоб в душу приходити .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")