Дякую усім! Приємно до нестями! Смішно лише з того, що автор - Кучерук, розмістив - Тичко на моїй сторінці. Мені дуже прикро, що Кучерука заблокували. Хочеться, щоб про нього сьогодні згадали його друзі на цьому сайті. Я кожний вечір сюди заходжу, перечитую вірші, але не коментую, думаю, що багато хто знає чому... Хіба що, дуже зачепить якийсь вірш.
Оксанко, прочитав твій комент і не все зрозумів. Я не знав, що Віктора тут заблокували.Чомусь згадалися слова, що краще піти по-англійські, бо можуть послати по-російські...
Олексію, тільки що, випадково поскаржилась на твій коментар, і вже писала у приваті адміну, щоб не зважав. А Кучерука, дійсно, заблокували, за те, що він обвинуватив когось у плагіаті. Визрів нікому непотрібний скандал... Але то таке... Нам є де спілкуватися. Давай,до тебе, там поговоримо...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")