Вірші мої, спішіть до мене! В цю мить потреба вас пізнати, – В душі моїй бушують клени І линуть запахи ромену, Який квітує біля хати. У тім ромені – свої думи, Свої вірші, веселка фарб. І сповна вранішнього суму Я відчуваю в морі шуму Їх тишу, як новітній арт. За рогом вулиці – будинок, Де летаргічний напівсон Журливо–древніх сірих стінок Ховає істину сторінок Минулих днів в сучасний фон. У тім будинку – свої думи, Свої вірші і привид–час. І сповна в надвечір’ї суму Я відчуваю серед шуму Їх тишу крізь незвичний бас. Вірші мої, спішіть до мене! В цю мить – потреба оспівати... І тишу цю, і шурхіт кленів, Й веселку, й сон, і сум ромену, Який квітує біля хати...
|