Ми стали зовсім іншими, Не вірим в чудеса. Проте вони трапляються, Хоча і невзнача. У лісі квітне квіточка, Промінчиком весни. Це є маленька вісточка Чудесної пори. Співає свою пісеньку Чудесну, соловей Він теж приносить вісточку, Чудес у світ оцей. Присіла на галявині, А там чудесний світ : До мене збіглись звірі всі, І навіть виліз кріт. І після цього хто зуміє Сказати, що чудес нема? Просто не кожен розуміє, Що навіть МИ це чудеса!
|