Народилась у 1963році в Почаєві Кременецького району Тернопільської області. Одружена. Виховуємо шестеро дітей.
Зараз живу у Миколаївській обл. віршувати люблю з
шкільних років. Представляю вашій увазі вірш запрошення. написала я його
з сином днів 10 тому. В школі завдали таке домашнє завдання.
Запрошення
Не бував ти ніколи у наших краях? І не чув як співа соловейко у гаю? Дуже жаль, я чекаю тебе, приїжджай! Ми тут радо тебе привітаєм! Україна, це край, що найкращий від всіх! І народ тут живе, милосердний і добрий Зелень трав і лісів, тихий шепіт струмка Й величава краса, наших рік повноводних. Все в нас є, білосніжна зима І квітуча весна з біло пінним розквітом, Є в нас осінь багряна, яка ж це краса! Й таке сонячне й тепле і ласкаве літо. В нас ліси і степи, є озера й моря. Є вершини гірські що Карпатами звуться, Хто приїде хоч раз в благодатний наш край, Знов захоче хоч раз ще сюди повернуться. Будем раді усім, люд гостинний у нас Заспіваємо пісню під зоряним небом. Стиглих яблук і груш принесемо з садка, Почастуємо гостей із вуликів медом. Друже мій, приїзди, Я покажу тобі мої рідну Вкраїну. Ти полюбиш її на роки й на віки Як люблю її я. І не зраджу. Не кину.
Якби не проживав на Україні, після такого гарного вірша-запрошення нехайно зібрав речі і приїхав. А рідня в Почаєві є? Часто буваєте? А до місцеву Лавру відвідували?
Щиро дякую всім за теплі слова. В Почаєві живе Батько і багато родичів. при лаврі ми росли. Я там співала у хорі, поки не вийшла заміж і не переїхала. Кременець. О Кременець! Дуже люблю це місто. Ще раз всім дякую, не можу відповісти кожному окремо, бо важко розібрати код захисту. Я ще у вас новенька.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")