Я за мир,не за війну,
За світанки в росах,
За веселку весняну
І стрічки у косах.
Я за все, що до ладУ,
За красу у світі,
За любов і доброту
І вітри у житі.
Я за щастя, за дітей,
За труди і працю,
За здоров я, щоб усім
Повний віз, ще й тацю.
Я за гідність і за честь,
За усі святині,
Щоби ворог другом став,
В бою не загинув.
За братерство і слова,
Що зігріють душу
І за пісню й за рушник,
Яблуню і грушу.
Я за все, де серцю рай,
Де душа співає,
Дай же Боже, Боже дай,
Бачить землю раєм!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")