Глибоко, образно, змістовно і з повагою до посестри, пане Іване, написали ви цього вірша. Гадаю, що вона не одна у вас, прикро, що мало їх, судячи з кількості переглядів, чує сьогодні вас.
Дякую... Їх багато є, слава Богові... Відмовчуються, бо думають... І це головне... Коментарі, певно, не завжди потрібні... Найчастіше вони формальні і навіть трапляються не щирі... То краще бех них... І якщо всі вірші коментуавти, то коли ж писати свої? І ще таке буває: людині пишеш про розміри, ритм і т. п., пояснюєш, як і слід пояснювати в таких випадаках початківцю, а в результаті вона вважає тебе за ворога... Бо треба було погладити по голівці і сказати: ах, яка ти розумниця! Бувають ситуації, як у дитячому садку...
Я не конструюю вірші, не роблю їх, а просто їх пишу... Може інколи чогось і не вистачає... Про заздрощі? То чогось спало на думку... Але сказано ж не конкретно, а тому не варто приймати на свою адресу... Щодо оцінок... Їх теж багато необ'єктивних... У 2009 році я зробив серйозні зауваження декому, щоб спонукати до серйозної роботи, то ця людина ганяється за мною слідом і пише мені "згаяний час" і т. п. Мабуть, оцінки не завжди потрібні... Мене часто дивує, коли читаю чиєсь славослів'я під слабенькими віршами... А скільки нікудишніх! І я жодного разу ніде не натрапив на серйозну пораду... Ніхто цього не робить... А хто страждає? Слово... Мучимо його... А скажи правду, то зразу: критиканство!.. критикан!.. А від хваління людина краще не стане писати, бо це її заколисує... Мова - це інструмент поета, а ми про цей інструмент дбаємо мало, а то й зовсім нехтуємо ним... Чи можна щось зробити якісно поганим інструментом?.. Ні, звичайно... Тому так багато сірих віршів... Любімо і вивчаймо мову... Тоді частіше приходитиме Муза...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")