Радіє, радіє уся Україна! Радіє дорослий, радіє дитина – Омріяне свято зійшло із небес, Правдивеє слово – Христос наш воскрес! Розквітло у небі від сонця проміння І листом буяє земнеє коріння... А курка яєчко для мене знесла, Його розмалюю, хоча ще й мала. Мій пензлик виводить листочки-гачечки І лагідні квіти цвітуть на яєчку, І писанка сяє, бо свято цей день – Воскрес наш Христос і вітає людей! Христуюсь із татом, із мамою, братом, - І ціле яєчко – в нім сили багато, Бо силу дає мені Божа любов! Воскрес наш Христос! І радіємо знов!
Дякую, пане Іване, за оцінку. Це наша спільна творчість з донечкою Іринкою. Вона із братиком Вадимком люблять малювати писанки, і одного разу під час цього священнодійства ми придумали цей віршик.
Гарний вірш. Добре, що Ви його приберегли для конкурсу і заробили від мене додаткову 5-чку.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")