А тут Оксанка не співає Пісню виконує зразковий колектив вокальної студії "Шарм" (м. Чернівці), художній керівник Людмила Кірнадз! Дивно, чому не працює відео.. У мене нормально показує. Дякую!
Ось і розкрила наша Катруся уругу номінацію у нагородженні користувачів (перша за перший опублікований вірш): "ЗА ПЕРШИЙ ВІДЕОВІРШ НА КОНКУРС". 20 грн. прихових ваші!
Катрусечко, ну яка ж Ви молодець! Яка чудова робота! Мої малі 3 рази заставляли мене прокручивати ролик і це, здається, ще не все. Високоякісно, талоновито! Браво!
Дівчатка, ви - неймовірні! Оце слухала вас, а сльози самі собою чомусь полилися. І чого б то? Такий світлий вірш, така весела музика, таке чудове виконання, а вони ллються і ллються...Мабуть, змивають бруд, яким ми обросли за багато років після дитинства. Дякую вам сердечно за ці сльози. Катрусю, ти - чудо!
Катрусю, Та невже?... Невже ти розмістила мою улюблену дитячу пісеньку?... Я тебе дуже люблю... Мультик сподобався... А пісню, завжди беруть на концерти, та і дітям вона дуже подобається. Наталка під неї навчилася танцювати. Так тримати!!!
Мені дуже сподобався Ваш мульт і вірш, голосую за Вас! +5
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")