ЗАВЕЛА РОЗМОВУ В ШКОЛІ ДІВЧИНКА МАРІЙКА , А У МЕНЕ Є СЕСТРИЧКА, МАЛЕНЬКА СОФІЙКА . -А У МЕНЕ- НОВА СУКНЯ, і В ТАТА-АВТІВКА , -А МИ ЇДЕМО ДО МОРЯ, В НАС ВЖЕ Є ПУТІВКА. -А У МЕНЕ НОВА КНИЖКА, І НОВЕНЬКИЙ РАНЕЦЬ, - А У МЕНЕ ,КАЖЕ ЮЛЬКА, АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ !
Юльці найкраще,бо вона буде завжди під його захистом., не все в житті міряється матеріальними потребами,про це діти повинні знати,ваш вірш потрібний і вам за нього 5-балів.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")