ДОМОВИЧОК .
ДОМОВИЧОК . Є гарніший відпочинок , Як в мами хатині? Там і старий Домовичок, На варті дитині : Завжди спокій зберігає , А звалить дрімота: Він радіо вимикає, Розрубує дрота . Щоб не втрутилась природа В мої сни солодкі Вітри буйні вбере в пута, Замкне всі колодки. Сад зелений опікує - Соловей затихне І ластівка під стріхою Під мій сон не пискне . Не дасть в саду ворохнутись Ні квітці ,ні гілці. Й пастушкові повернутись, Грати на сопілці. Не забринить коло вуха , Стара ,прикра муха. А Домовик -блюде старий , Як я соплю слуха: -Спи хлопчику,спи миленькийй В німій спочинь тиші, Відсипайся за минуле, Замовкніть же миші! Приготуйся у майбутнє- Виспись ще на роки , Бо грядуть дні незабутні, Завтра нові кроки... Хай насняться сни солодкі, У дитинства тишшшшііііі, Збудуться в строки короткі Мрії,найсміливіші .
Додав: мартин (14.12.2011)
Розміщено на сторінці : Дитинство , Лесюк Роман
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 3974 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.