п. Романе, пульсує вітродумка у Вашому творі. Є гарні моменти, цікаві образи.Є не рима...але цього не достатньо для вірша.Ваша проблема- це хаотичність ритміки.Треба рахувати склади- спочатку це дуже марудна справа, але потім Ви це зможете робити на відчуття.
Мене народжено ,як Вітер вільним, (Ось тут у Вас 11складів) Куди б не йшов ,чи в леті до мети, (тут 10 і так би мало продовжуватися і в наступних рядках) Завжди ,сміливим поступом невпинним ( тут 11- це добре) Любі дороги й стежки можу віднайти . (а ось тут вже 12 скл.- це помилка) Спробуйте ось так звірте цілий вірш і зрозумієте свою помилку, а сама ідейна заклдка мені сподобалася. Дякую, що завітали на сайт.ЗростанHя Вам!
Дякую ,Роксолано ,Ви мені аж сьогодні очі привідкрили , Я шукав лиш слова щирі ,та ліпив їх наче в рими . Тепер буду рахувати ,а наголос як же ? Чи осилю я це пекло ,лиш час нам покаже ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")