СЛІПИЙ БАНДУРИСТ.
СЛІПИЙ БАНДУРИСТ. Ударьте пальці градом в струни Робили справно це колись . Серця біль ,душевні думи В мелодіях пускайте ввись . Блукає від міста до міста Скитається з села в село Бандурист –душа голосиста В серця зболілі сіючи добро . Вух музиканта стогін жоден Не обминав байдужістю Устами правду –меч із ножен Виймаючи героя мужністю . Набачився герой лихого , Аж очі відреклися світу . Бандура виміря дороги , Веде рішуче подих вітру . Стомився ,присів на помості У почорнілому селі І збіглися дівчата в гості , Хлопці з пива- навеселі . Взірвалась струнами бандура : Про сьогоденне ,про царя . Велика дуже він фігура , Такого ж дере хабаря . Про юні роки безталанні , Пияцтво ,наркоту у блуді , Верховну Раду препогану, Куповані суди і суддів . Співав сліпий –зрячі у зневірі . Уста ,бандура -ллють в унісон . А парубки ,лиш зуби шкірять , Дівчата ,мовлять – дурний сон ! Швидко опустіла та дорога Молодики по шинках ,хутко Порозходилися до ноги . Сліпий –заплакав з горя - смутку... Під голубими небесами , Понад золотистим полем Помішані ,як прапор голосами Бандури –бандуриста болем . Лунала ,грала у веселці Незрячого святая правда . А молодь –веселіла в п*янці , Пиву – надзвичайно рада . 14.11.2011.
Додав: мартин (20.11.2011)
| Автор: © мартин
Розміщено на сторінці : Лесюк Роман
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2340 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.