Коментувати також можна з та

Пт, 26.04.2024, 11:21
Меню сайту
Категорії каталогу
Лесюк Роман [58]
Опитування для Вас:
Де Ви друкували поезію?
Всего ответов: 421

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Поети Португалії категорії та розділи української поезії, українська проза Лесюк Роман
 

ЧОМ НЕ ДЕЛЬФІНИ ?

Зродився я з морської піни,
Мої брати – кити й дельфіни,
Що борознять степи Нептуна,
Збирають світло хвиль Фортуни.

Я так колись хотів зробити,
Док собі ніг не зміг зростити,
Мрійливо не вглядівся в небо,
І в Бозі не відчув потребу ...

Тепер дивлюсь щоразу в піну,
Шкода, що люди – не Дельфіни,
У Волі не пливуть по морю -
Дають поживу сльозам й горю...

Чому пливем у різні боки,
життя не вивчимо уроки,
А ставим на шляхах підніжки,
Руйнуєм втоптані доріжки?

Деруть нам шкіри завжди з спини,
Немов ми гірші худобини,
Неначе став хто на мозолі,
На рани ближніх сиплем солі.

Чому знецінилася дружба?
Та ж обіймімось всі, ану ж бо!
Адже ми зла Вам не бажаєм,
Лиш в правді жити помагаєм!

Боротись вмієм добрим словом.
Правдиве слово – зло поборе,
То ж чим змагатися в борні –
В любові гріймося вогні!

Додав: мартин (03.01.2012)
 
Розміщено на сторінці: Лесюк Роман

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2369 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
avatar
1 Asedo1949 • 16:05, 03.01.2012 [Лінк на твір]
"Боротись вмієм добре словом.
Правдиве слово –зло поборе ,
Тож ,чим змагатися в борні –
В любові гріймося вогні."
avatar
2 metman17L • 22:18, 03.01.2012 [Лінк на твір]
І мені сподобались ці рядки:
Боротись вмієм добре словом.
Правдиве слово –зло поборе ,
Тож ,чим змагатися в борні –
В любові гріймося вогні.
avatar
Вірш дуже добрий, хоч і коми трохи бешкетують, не лінуйся виправляти їх. Ти ростеш!
avatar
Та шкіри друть ,завжди зі спини ,
Немов ми гірші худобини .
Неначе став хто на мозолі –
Такі брати на ближніх злії .
!!!!!!!!!!!!
Влучно підмітили...

Тож ,чим змагатися в борні –
В любові гріймося вогні. - ага))))
5!


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz