"Не розмахуймо руками, Нам боротись –без потреби . Будьмо ,як ягня ласкаві – Зло збороть поможе Небо !" Мені сподобалися ці правдиві слова. Загалом вірш ідейний, та попрацювати над ним ще треба.
Гарний зміст - зло не можна премогти злом, його здолає лише добро, якби парадоксально це і не звучало. А стосовно круків і криниці - все це правда, але люди бувають жорстокіші за звірів і таки викльовують очі один одному і плюють у криниці душі... Тримаймася, єднаймося, за нами світло а там тьма...
Дякую - слушна думка ,але я б перефразував ,трішки по іншому ,Ваші слова : Тримаймося, єднаймося, попереду яскраве світло - виходьмо із нічної тьми , виводьмо і братів з дітьми ...
Дякую пане ,Іване ! Бажаю навзаєм : щастя у здоров*ї ,гармонії з собою і світом ,тепла і в морози ,як літом , натхнення невичерпного, як мінімум до року нового !!! Щиру посмішку і все це пересилаю у мішку !
Причому- всім по міху ,хто небайдужий до сміху ! :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts: :gifts:
Дивні зміни не завжди нас приводять до біди (чи відводять від біди)...кому як подобається... Не лінуйся повиправляти помилки!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")