Десятиліття ,як з гнізда дитинства Подався я в нові світи. Пізнав нужду,біду і звірства, Шукаючи в тернах мети. Давно здолав межу жебрацтва, Хліб з маслом завжди на столі. Вступив недавно в гольфне братство, Ролсройс –не тішить,серце просить Жигулі. Концертний зал , театр і сцени Відкриті завжди ,білет –злегка Послухати Бійонз,Мадонну Душа ж жадає ,тільки Гнатюка. Мій одяг стильний весь в накладках Старий Армані –персональний мій кравець, Душою ж я в сільських колядках, В морозних ночах ,мандрах снігом навпростець. Вже промайнуло довгих десять років Устами відчуваю в мами смак куті... Чужина диким блиском срібла притягнула, Та не пускають України зерна золоті... Зроблю я макогона , та втру маку- Медами засолодиться кутя свята, Та знову ,як раніше дав я маху, Укотре без смаку чужинськая кутя. Бо тільки в маминій хатині П*янить вином кутя родини. Вусатий дідух на чужині Втрачає древні чари України.
"Попрошу я у пташини: -Принеси мені з Вкраїни Хоч зерниночку куті святої, Щоб вилічить тугу й болі..."Гарний вірш ,Романе,любіть Україну,бо тут ваше коріння. Бажаю успіхів і здійснення задумів.
Я дуже вірю в те, що колись і на Україні люди будуть жити чесно і гідно. Принаймі віру у це дають мені поодинокі Люди, знайомством з якими я пишаюся. Тоді і Ви, колись, повернетеся. Або, Ваші діти.
Це ,Панове і не вірші а біль душі пролита на папері , Коли в минулім старім році , ми з донею торкнулись Свят Вечері ! А Україна- буде в буйноцвіті , якщо не ми ,то знаю -наші діти зберуть плоди рясного саду , нащадкам на віки насіють квіти .
Дуже хочеться,щоб українці поверталися додому.Вірш гарний.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")