Сумління і тривоги буреломом Підступно і раптово збили з ніг І безнадія, звужуючи коло, Біду притягувала, як магніт.
Світанок миттю розломився навпіл, Всі сподівання проковтнув розлом. Я трунок страху випила до краплі, Дзвінниці стогін чувся за вікном.
А розпачу липкий, холодний вітер Дихання нитку льодом обпікав. Біда в лице сміялася відкрито: Мене ніхто ніколи не чекав.
|