Ти сьогодні наснився мені: Наші губи і очі так близько, Обірвалась розлук довга низка, Плив туман наших спогадів низько, Розтворяючись в синій імлі.
В твоїй посмішці ніжність тремтить, Сині очі від щастя сміються, З вуст кохання слова ось зірвуться І луною в серцях відгукнуться, Щоб спинити лет часу на мить.
Ти навіщо наснився, скажи? Знов надія розправила крила І мовчати вже більше несила, Позови у свій сон мене, милий, І доріжку у сон покажи.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")