Це моя трійка. Я стала 77-ю, хто порочитав сіє творіння. Шановна Ольго, в першому стовпчику невірний наголос. має бути дивА,, бо ж мова іде про предмети у множині.. Рими у вас - то не рими, то заримовування. Давно вже слід змиритис з тим, що римування однієї частини мови, то просто непристойно. А спроби типу" неба-треба, очі-ночі, кров-любов-знов - це вже просто неповага до читача.... Ну а "коліно-диво" це просто знахідка Ваша. хто Вам сказав, щл там є рима? нажаль, я нічого не можу сазати Вам хвалебного щодо цього. Недолуге римування. Неправиьні наголоси і біднесенький склад троп. вірш просто "напічканий" епітетами. А більше там нічого і нема.
ЗИЧУ НАТХНЕННЯ
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")