Повний місяць золотом облитий Вечір викотив на небокрай. На друзки минулий день розбитий, Вітер декілька й собі украв. І мені уламочок дістався, Щоб запам"яталось назавжди, Як сьогодні ти мені зізнався У коханні й шепотів:"Зажди. Не спіши закреслювать кохання Льодяним і непотрібним "ні", Бо втомилося моє мовчання, Усміхнися і повір мені". -"Милий мій, вже золотава осінь Тче нам павутиння сивини, Та і ми змінилися вже зовсім І відлуння нашої весни Вже затихло. Вирій літ бездонний Затягнув у свій полон і нас. Прожили життя, в якому кожний Зустріч першу згадував не раз. Не судилося весну зустріти Й через літо в осінь перейти. Дякую тобі за пізні квіти... В одну воду двічі не ввійти".
|