- Що з тобою сталось,Петре? З кимось бився наче? Весь у ссаднах і синцях."Дістав"-таки добряче. Стали хлопці на роботі все питати в нього. Той мовчав чомусь, як риба, та тримавсь недовго. - Вчора ввечір проводжав я дівчину кохану, Раптом враз напали двоє на мою Оксану. Кинувсь я на захист, звісно. Що ж я мав робити? То ж вони й мене конкретно встигли ще побити. - Бачу я "розмалювали" твій "портрет" на славу, Треба в "органи" звернутись, написать заяву. Ти хоч їх запамятав? Чи хоч якісь прикмети? По слідах гарячих, Петре, їх знайдуть моментом. Йдем в міліцію. Розкажеш, що було якшвидше, Потім,звісно, в травмопункт нам треба, чоловіче. Петя бідний це як вчув, аж скрикнув: - Ні, не треба! У міліцію звертатись вже нема потреби. Тих обох, що нападали, я прекрасно знаю! Але зла на них повірте, хлопці, не тримаю. Тільки я не все сказав. Точніш змовчав про дещо... Це нас двох отак побили рідна жінка й теща.
гарна гумореска, щоправда в кінці трохи збився: "це нас двох отак побили.." наче його і ще когось побили, а не вдвох жінка з тещею. Розумієте? Може якось - це удвох мене побили з жінкою ще теща.
А ясно, трохи несприйняв, що і Оксану побили, також насторожило що хлопці знають що саме Оксана кохана а не жінка.. А мені Оксану шкода, ладно Петро, так йому і треба добігався, докрутився, а Оксану шкода Все ж дякую твір
Злочин і кара... :-))) Завжди з задоволенням читаю Ваші гуморески.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")