Питає діда внук Сашко:
- А скільки років вам?
- Та значно більш, ніж маєш ти. -
сміється дід Іван.
- А каші скільки з’їли ви?
Мене цікавить це.
Дідусь заледве стримав сміх:
- Та, певно, більше все ж.
Нахмуривсь внук, до мами йде.
Питання їй дає:
- Чого це в діда, якось так,
усього більше є?
За мить якусь до діда знов
малий Сашко прибіг:
- Зате волосся і зубів
у мене значно більш!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")