Син малий прибіг додому. Йде до мами тут же.
- Маю,- каже, - дві новини: гарну і не дуже.
- Ну, почнем з новин хороших. Добре щось спочатку.
Той всміхнувсь: - Отримав з мови нині я «десятку».
- Так. А що ми маєм гірше? - Мати руки в боки.
- Не «десятку», але «шістку». Перебільшив трохи.
|