Мама татку нажалілась: як учити сина?
Кожну іграшку ламає. Жвавий- бо хлопчина.
Батько думав, як зробити. Врешті- решт сміється.
Треба щось таке купляти, що ніяк не б'ється.
Сам пішов, купив машинку. Спробуй-но зламати.
Дорога, міцна, залізна. Будь сокійна, мати.
Через день матуся дзвонить: що мені робити?
Не зламав малий машинку. Лиш вікно розбите.
Ах, настрій підняли. А проблему з малим не вирішено
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")