Ми із Всесвіту пилин
Серед зір - ясних перлин,
Поміж кленів і калин,
Де журавок сивих клин.
Серед сонця, сліз - краплин,
Там, де п'ють вітри полин.
Море днів, пісок хвилин.
Діти гір, степів, долин:
Рай між яблунь і малин,
Смак печених картоплин,
Мрії - крила тополин.
Хтось хотів глибин, мілин.
Жив, як міг. Гріхом малим.
Все життя, мов річки плин,-
Меле пам'ять часу млин.
Скільки років, днів, хвилин
Вділить Бог? Покличе клин...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")