Дуже смішно і дотепно написано. Дякую! Батько тут же кличе сина. А може краще: "Батько швидко кличе сина". "скажи" треба виділити комами. "Лиш на землю впаде точно.". У слові "впАде" неправильний наголос. Правильно" впадЕ". Тому краще написати так: "Все впаде на землю точно". Цеглина (вона) впала. Там, де Ви ставите дефіс, повинно стояти тире. Як його ставити? Поставте курсор туди, де необхідно друкувати тире. Лівою рукою натисніть клавішу Alt (не відпускайте), правою рукою наберіть на цифровій клавіатурі 0151. Все. Є й інший спосіб, через символи. Але цей зручніший. Бажаю успіхів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")