СМІЛИВИЙ гумор
- Невже би тигра я боявсь? -
Хваливсь Арсен у школі Віці.
Та ж біля мене він стояв!
Щоправда був таки у клітці.
ХОЧЕ НЕМОЖЛИВОГО
- Дружина вимагає в ліжку неможливого!
Сварився з нею вчора. Не стерпів.
- Ого! Невже інтиму прагне особливого?
- Та хоче, щоби я, як трактор, не хроп
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")