В класі нині шум і галас,
Тягне руку Таня:
- Ми по темі сперечались,
В мене є питання.
Що буде, якщо узяти
Курці, що неслася,
І до курячих підкласти
Страусині яйця?
Що тут вилупиться першим?
От питання дивне!
Каже вчитель, сміх піднявши:
- Все ж курча, напевне.
Та регоче: - Я гадаю,
Все простіше трошки.
Перші вилупляться, знаю,
Точно очі квочки!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")