ХИТРИЙ СТУДЕНТ
Йдуть по ринку два студенти
У неділю якось зранку.
Все куштують, як експерти:
Ковбасу. І сир – сметанку.
Ціни там кусючі, різні.
І базар великий досить.
Продавчині хитрі, грізні.
Кожна щось купити просить.
Грошей в хлопців мало, дійсно.
Та вдають купців солідних.
Попоїли добре, звісно.
Хто кмітливий, - той не бідний.
Щось купили. Торгувались.
Гріш якийсь у них зостався.
Ті журитися не стали:
- Йдем скоріш тепер по яйця.
Став один бабусь питати:
- Нас така цікавить штука:
Яйця свіжі? Як дізнатись?
І яка їх знесла курка?
Чи ряба, чи попеляста?
Біла, може, чи темніша?
Яйця чорної найкращі.
Дуже добрі, найсмачніші!
Із таким питанням дивним
Обійшли торговок вперті.
Певно, через пів години
П ’ ять яєць купили врешті.
Друг питає: - Звідки знаєш,
Що в чорнявок яйця ліпші?
Той регоче: - Уявляєш,
Вибрав ті, котрі найбільші.
06.02.22
Додав: nasvictor (07.02.2022)
| Автор: © ВІКТОР НАСИПАНИЙ
Розміщено на сторінці : Насипаний Віктор
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1556 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.