Випусникам
Ось останній дзвінок відлунав Де полохливо пташки щебетали Вчитель закрив класний журнал І журавлі з школою розпрощалися... Нещодавно маленькі шли до школи Матусі вели за руку Літа війнули довкола Тепер несуть дорогу і розлуку Перед вами стелеться шлях Який відкрие свої простори Чекає неізвіданий край На висоті злету долі Сьогодні ви випусники Попереду життя вирішальне І в вашому сердці завжди Бринітиме музика вальса прощального Де зустрічі світанок золотий Сонце прміннями лагідно обіймає Де даль чужих берегів В ваше віконце заглядає Не цурайтесь рідного порога Де стежка до болі знайома Нехай буде зоряна дорога І квітуча ваша доля! Випусники!!! Пам"ятайте школу Своїх наставників-вчителів Здійсняться ваші мрії обов"язково Щасливого злету, журавлі!
Додав: natasha00125 (31.05.2012)
| Автор: © Наташа
Розміщено на сторінці : Наталія (natasha00125)
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2555 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): останній дзвінок , Випусники
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.