Рідний дощ, він миліший від сонця чужого, Рідна хата миліша мені над усе, Рідні стіни лікують від болю і втоми, Рідне слово,мені не забути тебе. Рідний краю ,у серці моім ти і в долі, Рідна пісне,найкраща ти в світі з пісень, Рідне небо,до тебе я молюся Богу, Рідна земле,ти є наймиліша з земель. Рідна віро,мені подаруй ти надію, Рідні сльози,омийте тривоги мої, Рідні люди,зустрітися з вами так мрію, Час вертати додому з далеких країв.
|