СТАРЕНЬКІ ДВЕРІ РИПНУЛИ, І ОСЬ,
Я НА ПОРОЗІ БАТЬКІСЬКОЇ ХАТИ,
ОХ,СКІЛЬКИ ПЕРЕЖИТИ ТУТ ПРИЙШЛОСЬ,
РОДИТИСЬ,ВИРОСТАТИ І КОХАТИ.
ЛЕГЕНЬКО ШАФИ ДВЕРІ ВІДХИЛЮ:
СТАРІ АЛЬБОМИ,ФОТО ПОЖОВТІЛІ,
ХУСТКИ, І РУШНИКИ,ЩО ТАК ЛЮБЛЮ,
І ВЕЛЬОН ТУТ,ЩЕ ВІД МОГО ВЕСІЛЛЯ.
СУХИЙ БУКЕТ У ВАЗІ КРАЙ СТОЛА,
ЦІ КВІТИ ТАК ЛЮБИЛА МОЯ МАМА.
А ОСЬ "КАЗКИ”Й ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ "КОБЗАР”,
ЩО ЗАВЖДИ НАМ ЧИТАЛА ВЕЧОРАМИ.
ВСЕ ,ЯК ТОДІ,КОЛИ УСІ ІЗ НАС,
ЗА КРУГЛИЙ СТІЛ ЗХОДИЛИСЯ ДОДОМУ,
АЛЕ НАЗАД НЕ ВЕРНЕТЬСЯ ВЖЕ ЧАС...
ЛИШЕ ЧЕРЕШНЯ РОНИТЬ ЦВІТ ДОДОЛУ.
|